Moje šťastná hvězda

Jeho bývalky ho nakonec podržely

Moje šťastná hvězda

Poslední žena Johnnyho Deppa mu připravila bezesné noci.

Za svou kariéru prožil JOHNNY DEPP (59) nejeden kotrmelec. Z mladíka závislého na drogách se stal sexy idolem, kterému poslední manželka málem zničila kariéru.

Otec Johnnyho Deppa (59) byl inženýr a se svou ženou přivedli na svět čtyři děti. Manželství to bylo pěkně bouřlivé a nakonec skončilo rozvodem, když bylo budoucímu herci patnáct let.

Kariéra přes manželku

S matkou Betty Sue měl vždycky silný vztah. Její jméno si dokonce nechal vytetovat. V šestnácti se vykašlal na školu a založil kapelu, se kterou později odjel do Los Angeles. Úspěch se ale ne a ne dostavit, takže se živil, jak to šlo. Prodával například kuličková pera po telefonu.

Ještě než mu bylo dvacet, oženil se s filmovou maskérkou Lori Anne Allison (65). Sice se za dva roky rozvedli, ale právě Lori ho

Zbývá vám 61% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden