Moje sladké tajemství

Jeho manželka toužila po jiném muži!

Nebude jednou litovat, že mu nakonec dala šanci?

Nedávný Česko-slovenským ples navštívilo mnoho celebrit. Mezi nimi byl také známý herec Martin Dejdar (54), který se na prestižní společenské akci objevil po boku své dlouholeté manželky Daniely Dejdarové (48).

Vše mohlo být úplně jinak I když se dlouhodobě spekuluje o tom, že si každý z nich žije tak trochu svůj život, působili jako sehraný pár, kterému nic moc nechybí i přes to, že bok po boku údajně netráví příliš mnoho času.

Martin se ale v jednom z rozhovorů rozpovídal o jejich začátcích a z jeho slov vyplynulo, že jsou spolu tak trochu náhodou. „Žila v tom, že jsem Milan Hein (72),“ prozradil Dejdar, že si jeho manželka nějakou dobu myslela, že se jí dvoří úplně jiný muž.

Musel tak o její srdce skutečně dlouho bojovat, a dokonce několikrát i prý postával u chodníku, kolem kterého denně jezdila z práce, aby si ho všimla a třeba mu nabídla, že ho sveze. Jiným ženám se nijak nevyhýbá Nakonec se mu ale přece jen podařilo ji přesvědčit, že je právě on tím mužem, kterému by měla dát šanci.

Kdyby se mu to ale nepodařilo, nejspíše by stejně neskončil sám. Proslýchá se totiž o něm, že se nevyhýbá flirtům se ženami, především pak, pokud se jedná o jeho fanynky. Těžko se prý dokáže ubránit jejich přízni. Jestli ale s některou z nich prožil i něco více než jen rozhovor u skleničky je otázkou.

Každopádně ale Daniela stále vypadá skvěle, což ukazuje kdykoliv mu dělá do společnosti doprovod. A možná nakonec fakt, že spolu netráví tolik času způsobil, že už jsou spolu ve šťastném manželství čtvrt století.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden