Můj kousek štěstí

Je manželství Romana Zacha v troskách?

Hrozí nevěra.

Zdálo se, že alespoň v tomto vztahu je vše zalité sluncem, jak je ale známo, zdání může mnohdy klamat...

Spekuluje se, že manželství herce ze seriálu ZOO prochází těžkým obdobím a Roman Zach (49) se jej, dle všeho, rozhodl řešit po svém.

Nespokojený?

Už řadu let žije s návrhářkou filmových kostýmů Andreou Královou (52) a své soukromí si přísně hlídá. V poslední době to ale vypadá, jako by ve vztahu nebyl spokojený. Není to tak dávno, co se měl točit kolem mladé kolegyně ze show Tvoje tvář má známý hlas Kateřiny Marie Fialové (25).

Jen epizodka? S Fialovou se měl herec sblížit během show Tvoje tvář má známy hlas,kde oba účinkovali. 

Během jisté společenské akce si o něj herečka znaveně opírala hlavu a mělo údajně dojít i na letmé dotyky. Jak to poté herec vysvětloval doma, těžko říci, možná ale, že už tehdy se jeho manželství otřásalo v základech a on jen hledal nějaké to povyražení.

Pro Zacha nemusí být problém některé mladší kolegyně okouzlit, o zástupy ctitelek ostatně nikdy neměl nouzi. Navíc nemusí zůstat jen u jedné nenápadné aférky. Podle některých dohadů má mít blízko také k herečce, s níž hraje v novém seriálu Případy mimořádné Marty.

Stojí to za riziko?

Pro blondýnku Táňu Malíkovou (31) může být oblíbený herec o to větším lákadlem, že se dlouho snažila v showbyznysu bez­úspěšně prosadit. Když konečně dostala šanci v seriálu, bude se chtít udržet za každou cenu a Roman Zach jí v tom rozhodně může dobře posloužit.

Otázkou ale je, zda se herec opravdu rozhodne riskovat své dlouholeté manželství i pověst slušňáka kvůli neperspektivní aférce. Možná, že si uvědomí, že krizi čas od času mívají všechny vztahy a pokusí se své unavené manželství ještě zachránit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden