Můj kousek štěstí

Jeho milenky už zase pláčou!

Ženy obletovaly zlatého slavíka houfně, ne všechny bez postranních úmyslů. Zanechal po sobě svědka těch časů. Na kterou dcera ještě ukáže prstem?

Legendární český zpěvák zemřel 1. října 2019 a od té doby neuplyne týden, aby se v souvislosti s ním něco neřešilo. O rozruch se stará především Mistrova dcera Dominika (47). A když v tom směru není sama akční, připomene její slova někdo jiný. Jako během návštěvy bývalé Gottovy milenky Martiny Formanové (55), za svobodna Zbořilové.

S rok a půl dlouhým zpožděním se vdova po režiséru Miloši Formanovi (†86) dostavila ke zpěvákovu hrobu, aby na lásku zavzpomínala a rozloučila se, jenomže ji zpražila drsná slova Dominiky,citovaná z její knihy vzpomínek na otce.

Ta o Martině uvádí: „Řekl mi tehdy – už jsem to s Martinou ukončil. Už to chtěla navážno a řekla mi, že se rozhodně s nikým z rodiny nebude finančně dělit! To ho velmi ranilo.“ Těžko říct, do jaké míry si Dominika pamatuje přesně, co se kolem rozchodu před třiceti lety událo. Může to být jen prostá pomsta ženě, kterou neměla Dominika v oblibě.

Lze jen pokrčit rameny s konstatováním, že na každém šprochu... Formanová je ovšem naopak jedna ruka s Ivanou Gottovou (45). Obě vdovy pohřbily slavné muže a jsou na tom podobně. Dominika zůstala bez prostředků a tře bídu s nouzí. V takové situaci není k pocitům křivdy rozhodně daleko. Možná, že od ní ještě uslyšíme velmi peprná slova na adresu tátových milenek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden