Moje šťastná hvězda

Jeho náhlá tragická smrt byla pro všechny neskutečný šok

Moje šťastná hvězda

Petr Sepeši měl všechno teprve před sebou. Nabídky mu chodily ve velkém a schylovalo se i k další důležité roli. Jeho život ale předčasně ukončila mladická nerozvážnost.

Fanynky ho zbožňovaly, producenti z něj byli nadšení. Pak ale tragická nehoda ukončila mladý a nadějný život PETRA SEPEŠIHO (†25). Dodnes kolem něj zůstalo mnoho nedořečeného.

Velmi úspěšné pěvecké dvojice jsou vzácným zbožím nejen na české hudební scéně. V 80. letech minulého století ještě vystupovala Yvetta Simonová (93)Milanem Chladilem (†53), kteří ale pochopitelně nebyli nic pro mladou generaci.

Náhoda tomu chtěla, že se právě tehdy objevila dvojice nová, jež před sebou měla skutečně velmi slibnou kariéru. Tvořili ji Petr Sepeši (†25) a jeho půvabná a křehká partnerka Iveta Bartošová (†48). Netrvalo dlouho a staly

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden