Moje šťastná hvězda

Jeho soukromí je pro něj posvátné

Moje šťastná hvězda

Z VIGGO MORTENSENA (63) se ženám podlamují kolena i poté, co překročil šedesátku. On je ale už 15 let šťastný po boku herečky ARIADNY GIL (53).

Dnes vydělává Viggo Mortensen (63), známý z filmu Dokonalá vražda, na každém svém filmu miliony dolarů, ale bývaly doby, kdy to s jeho hereckou kariérou zrovna růžově nevypadalo. Možná i proto, že v mládí měl i jiné zájmy, takže chvíli trvalo, než herectví mezi všemi jeho talenty zvítězilo.

Potkali se na place

Jeho americká maminka se potkala s dánským otcem v Norsku a teprve pak se přestěhovali za oceán. Část dětství a mládí strávil v Jižní Americe a v Evropě a díky tomu mluví vedle angličtiny skvěle španělsky a dánsky. Španělštinu s politologií dokonce vystudoval na univerzitě.

Teprve později zvládl i hereckou školu a pak dlouhá léta čekal na roli, která ho proslaví. V tomto období se seznámil

Zbývá vám 60% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden