Moje sladké tajemství

Jeho život byl plný potěšení, skvělé hudby a krásných žen

Moje sladké tajemství

Nikdy rozhodně neměl nouzi o přízeň ženského pohlaví. Přesto se dlouho zdráhal opustit manželku a jejich tři společné děti.

Nezapomenutelný Ladislav Štaidl (†75) vždy žil na plný plyn. Miloval krásné ženy a ony jeho, ačkoli měl doma manželku, skládal muziku a v českém showbyznysu se pohyboval jako ryba ve vodě.

Charismatický Ladislav Štaidl (†75) byl skutečně renesanční osobnost. Během své úctyhodné kariéry se prosadil jako skvělý kytarista, pianista, skladatel, textař, hudební aranžér, zpěvák a také úspěšný podnikatel.

Bydleli ve vile a chodili v bílé košili

Není náhodou, že všichni kolegové a přátelé, které potkal na své cestě životem, na něj vzpomínají v dobrém. Kdybychom měli z těchto vzpomínek vybrat jen malou část, museli bychom dát slovo především dalšímu z bardů české muziky, zpěvákovi a kapelníkovi skupiny Olympic, Petru Jandovi (78).

Ten nedávno řekl, že se s bratry Ladislavem a Jiřím (†30) Štaidlovými znal už do svých patnácti let. „Bydleli v krásné vile a chodili neustále v bílé košili. Prostě neskuteční elegáni,“ vyprávěl Janda.

Ochotně podal pomocnou ruku

Další zajímavou vzpomínku by jistě přidal i režisér Jiří Adamec (72). Ten měl tu možnost poznal Ladislava Štaidla nejen

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden