Můj čas na kafíčko

Dcera Andrey Verešové získala olympijskou medaili

Neuvěřitelně pyšná je modelka Andrea Verešová (43) na svou úspěšnou dceru Vanessu Vopolichovou (16). Ta má obrovský sportovní talent a ten se jí podařilo využít na nedávné světové olympiádě mládeže v Koreji.

Tam přijela zraněná a málokdo věřil, že by mohla dosáhnout nějakého úspěchu. Jenže ona i přes svůj hendikep získala krásnou bronzovou medaili. Protože se později zjistilo, že měla v ruce zlomeninu, je její úspěch naprosto unikátní. Vanessu, která se věnuje snowboardingu, ale zranění nevyvedlo z míry.

Modelka je na ni sice pyšná, ale má trochu obavy, že její dcera brzy vylétne z rodného hnízda. Vzhledem k tomu, že stále vyhrává, může už teď cestovat po celém světě. Andrea Verešová si jí tak doma moc neužije. Možná je i trochu zklamaná, že dcera není modelkou jako ona.

Vanessa se už teď vidí, jak žije v americkém Coloradu. Možná to ale Andrea Verešová nakonec vyřeší šalamounsky a odstěhuje se společně s ní.

Život za velkou louží by jí mohl vyhovovat, stejně tak i jejímu manželovi, úspěšnému právníkovi Danielu Volopichovi (59). Tohle všechno ale ukážou až následující měsíce a roky života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden