Můj kousek štěstí

Její fanoušci už jí začínají mít dost

Fanouškovská základna slavné herečky z Pelíšků se na sociálních sítích rozrůstala zejména díky jejímu humoru. V poslední době jsou její příspěvky plné deprese a nespokojenosti.  

To, že pandemie ochromuje celý svět už více než rok, nepřidává na dobré náladě nikomu. Výjimkou není ani Eva Holubová. Jenomže lidé od svých idolů čekají spíše pobavení a povzbuzení.

Věčně nespokojená 

Instagramový profil herečky, která teď září hlavně v divácky úspěšném seriálu Slunečná, zaznamenal za poslední rok obrovský nárůst fanoušků, kterých nyní čítá už více než 200 tisíc. Holubová tu od počátku sršela svým osobitým humorem a svéráznými názory, a za to ji její fanoušci milovali.

Za poslední dobu se ale vše změnilo a herečka více než humorem srší pesimismem a neustálými stížnostmi na svět kolem. Naposledy si takto postěžovala pod příspěvkem své kolegyně herečky Alice Bendové (47), která tráví čas na Kanárech a chtěla svým sledovatelům na Instagramu očividně zvednout náladu a zlepšit den.

Kazí jim radost 

Kvůli Holubové ale dostalo její video se spontánním tanečkem spíše hořkou pachuť. Holubová jej totiž okomentovala slovy „Miluju tvůj tanec, ale nějak si ho dneska nevychutnám. Buďte rádi, kde jste. Tančete, dokud můžete. Mně tedy dneska do skoku nějak není.“

Narážela tak opět na politickou situaci v naší republice, se kterou je dlouhodobě nespokojena. A tento její komentář zvedl ze židle jednoho z fanoušků, kterému už její věčný pesimismus leze krkem „Příjemné video kazit neustálými negativními poznámkami nikoho nebaví, je toho kolem dost a paní Holubová se mi zdá, už ani nic jiného neumí napsat,“ napsal pod její komentář rozzlobený fanoušek.

Konec se blíží? 

Na dobré náladě jistě Holubové nepřidává ani fakt, že se pomalu ale jistě blíží i konec úspěšného seriálu Slunečná, ve kterém hraje oblíbenou postavu Hanu.

Televize sice již plánuje nový seriál, který Slunečnou nahradí, zatím ale bylo zveřejněno, že se v něm objeví pouze jedna z hvězd Slunečné, a to Eva Burešová (27). Zda v novém seriálu získá roli také Holubová, zatím není jasné.

Zkrátka nejde s dobou 

Pokud ale bude i nadále pokračovat v této negativní náladě, může se stát, že lidé už jí nebudou chtít vídat ani na Instagramu, natož v televizi.

Život se zkrátka otočil vzhůru nohama a každý se snažíme nalézt něco pozitivního, k čemu bychom se upnuli. Často lidé proto utíkají na sociální sítě, kde naleznout aspoň malé rozptýlení nebo povzbuzení. Ne každý herec to chápe...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden