Moje šťastná hvězda

Její manžel skáče, jak ona píská

Co je pro Mariku Šoposkou důležitější? Spokojená rodina, nebo vlastní úspěšná kariéra?

Že to mezi nimi občas jiskří, není žádná novinka. Jakmile PETR ČECHÁK řekne (43), že se mu něco nelíbí, MARIKA ŠOPOSKÁ (31) to prý vzápětí udělá. Proč pořád doma dělá dusno?


V době, kdy čekala hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Marika Šoposká (43) jejich druhého syna Vincenta (1,5), si nejspíš myslel, že se z ní stane poslušná ženuška, která se bude jen starat o domácnost a skákat kolem dětí. To se ale Petr Čechák (43) očividně přepočítal.


Má svoji hlavu


Marika byla vždycky z těch, které si dělaly to, co samy uznaly za vhodné. S prvním synem Benediktem (5) na mateřské moc dlouho nepobyla. S tím druhým to mělo být jiné.


„Nechci se nikam hnát, chci být hlavně v klidu,“ svěřila. Nakonec to ale skončilo úplně stejně. Uběhlo jen pár měsíců a už byla zase zpátky na place Ordinace.


Začne si Marika s Benonim, aby na ni Čechák žárlil?

Když seriál skončil, Petr se asi v duchu zaradoval. Ovšem ne nadlouho. Už za pár měsíců totiž Marika rozvlní své boky v taneční soutěži StarDance, a to i přesto, že si to manžel ani trochu nepřál!

S dětmi je to občas trochu náročné, to jí dá za pravdu snad každá maminka. Není sice pochyb, že Marika své syny nade vše zbožňuje, práce má ale v jejím životě také velice důležité místo.

I proto se před několika měsíci rozhodla, že je čas naskočit znovu do práce. Sama nejspíš nechtěla, aby jí ujel slušně rozjetý vlak, kromě toho asi chtěla i tak trošku vypadnout od toho každodenního stereotypu.

„Že můžu pracovat a nebýt jen doma s dítětem, mě dělá šťastnou. Nejsem matkou, která by musela být se svým dítětem každou vteřinu každý den,“ netají se.

Peněz na rozdávání nemají

Navíc se přiznala, že v tom hrají jistou roli i finance. Sama moc dobře ví, jak to dneska chodí, a uživit čtyřčlennou rodinu není rozhodně žádná legrace. Teď se ale budou muset všichni připravit na to, že to bude ještě horší než normálně.

StarDance není žádná „brnkačka“ a času se svými nejmilejšími si Marika asi moc neužije. Co na to její manžel? Petr je sám pracovně vytížený, nezbude mu ale asi nic jiného než se nyní postarat o chod celé domácnosti.

Toho se herečka vůbec nebojí. Když je třeba, manžel zastane veškeré práce, kterých je potřeba. Zda se mu to ale líbí, to je druhá věc. Jelikož má sám práce až nad hlavu, rád asi moc nebude.

Nedá se ale svítit, Šoposká je zkrátka ráda mezi lidmi a nehodlá to očividně měnit. Čechák má prý navíc velký strach, aby se jeho milovaná choť nezakoukala do nějakého pohledného tanečníka.

S tím sice herečka nepočítá, jak se ale říká, nikdy neříkej nikdy. Dojde kvůli tomu na rozepře? Údajně by to nebylo poprvé, ani naposledy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden