Moje šťastná hvězda

Její manželství ustálo i krizi kvůli mladší kolegyni

Moje šťastná hvězda

Svazek s Jaroslavem Dudkem se zdál být idylický. Až po dlouhé době vyplulo na povrch, že se jejich vztah jednou pořádně otřásl v základech. A za vše mohla Eliška Balzerová.

Svou příslušnost ke slavné rodině brala JANA ŠTĚPÁNKOVÁ (†84) vždy jako velký osobní závazek.  A svým životem i hereckým mistrovstvím se mu nikdy nezpronevěřila, právě naopak.

Vyprávění o dětství a mládí Jany Štěpánkové (†84) je plné známých osobností a událostí, které by vydaly na víc než jeden román. Byla členem výjimečného uměleckého klanu plného pozoruhodných lidí, což bylo na jednu stranu úžasné, na druhou stranu to vyžadovalo poměrně dost úsilí najít si svou vlastní cestu a zůstat sám sebou.

Herečka dokázala, že i ona je výjimečnou osobností. I když hodně věcí dokázala držet v sobě, občas v rozhovorech otevřela svoje tajné komnaty, kdy se ukázalo, že dostat se mezi nejlepší pro ni nebylo vždycky jednoduché.

Slavní předkové ze všech stran

Narodila se pár let před druhou světovou válkou v Žilině, kde její maminka Elena Hálková (†78) prožila mnoho let, protože

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden