Můj čas na kafíčko
Její manželství ve vleku traumatu?
Její manželství ve vleku traumatu?

Herečka Martina Preissová (46) nikdy neměla na růžích ustláno. Asi nejpropíranější kauzou jejího života byla alkoholová závislost jejího manžela, herce Martina Preisse (48), který se dokonce pokusil o sebevraždu.

To ale paradoxně nejspíš nebylo to nejtěžší, čím si musela projít. A jak se zdá, dávná tragédie, kterou prožila, velmi ovlivňuje právě její manželství.

Se ztrátou se dosud nevyrovnala

Preissová totiž až donedávna nemluvila o tom, co ji už v mládí bolestně poznamenalo. A tím byla ztráta otce, se kterou se podle vlastních slov dodneška nedokázala smířit.

„Myslím, že vše, co vás v životě potká, se ve vás nějakým způsobem zračí. Nedávno to bylo pětadvacet let, co jsem přišla o tátu. Byla jsem mladá a říkala jsem si – Panebože, co tady budu celý život dělat bez táty,“ přiznala po letech obrovské trápení hvězda seriálu Anatomie života.

Tragická osobní zkušenost ji ale pouze utvrdila v tom, jak moc je kompletní rodina důležitá, a rozhodla se, že ji svým dětem, synům Šimonovi (10) a Matoušovi (13), dopřeje stůj co stůj.

„Ta motivace je pro mě v tom, abych udělala všechno pro to, aby se mi dobře žilo s mými dětmi, s mým mužem a v okolí přátel, které mám. Mně se chce mít se dobře,“ říká Preissová.

Nikdy ho nehodila přes palubu

A že to ze strany Martiny Preissové nejsou pouze planá slova, dokázala měrou více než vrchovatou. Přestože by k tomu měla všechny důvody, svého manžela neopustila ani ve chvíli, kdy svoje těžké psychické stavy utápěl v alkoholu a jako manžel a otec přestat úplně fungovat.

V jednu chvíli dokonce odešel z domova s nožem a myšlenkou na sebevraždu. Poté skončil v psychiatrické léčebně. Ani tehdy to s jejich vztahem nevzdala, naopak svého muže ze všech sil podporovala a mezitím se snažila uživit sebe a dva syny.

Tomu, aby se po návratu domů cítil co nejlépe, dokonce obětovala i kus své minulosti, když na jižní Moravě, odkud pochází, prodala vinný sklípek. Bylo jí totiž jasné, že tohle není nejvhodnější prostředí, kde by jako rodina měli trávit čas.

Teď už je na tom prý Preiss dobře a herečka věří, že kdyby se jeho psychický stav zhoršoval, tentokrát by si dokázal říct o pomoc včas.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz