Můj kousek štěstí

Její nahota je mu jen pro smích

Herečka Eva Decastelo na sobě pořádně maká a podařilo se jí vypracovat si skvělou postavu. Vystavuje ji všem na odiv. Její nahá fotka inspirovala k činu našeho známého komika.

Že je Eva Decastelo v poslední době opravdu kus, to už musel zaregistrovat snad každý, kdo se sem tam podívá na internet. Hvězda seriálu Slunečná změnila stravu, cvičí a pravidelně se otužuje. Docílila tak postavy, kterou měla naposledy před dvanácti lety, a je za to na sebe náležitě pyšná.

Sama si naběhla

Svého aktuálního vzhledu si užívá natolik, že se čím dál tím častěji chlubí fotkami, na kterých toho na sobě moc nemá, aby vynikly její křivky. A právě jedné takové fotografie nedávno si všiml komik Lukáš Pavlásek a na účet své kamarádky se pěkně pobavil. A rozhodně nejen on, Pavláska sleduje hodně lidí.

Komici mají výhodu, nepodezírají je, že přišli o rozum, ať zuří pandemie, nebo ne.

Najdi pět rozdílů

Odhalování na internetu se ale ne vždy vyplácí, a i jí se díky Pavláskovi mohlo vymstít. Na svůj Instagram totiž uveřejnila snímek, na kterém pózuje nahá, a poprsí jí zakrývají jen vlastní dlaně. Provokativní fotka byla impulzem pro oblíbeného baviče, aby se také pořádně předvedl.

Lukáš, který před lety bavil republiku svými výkony na tanečním parketu StarDance, se nyní totiž rozhodl pobavit své internetové fanoušky svou vlastní verzí sexy fotky. Zmíněnou fotografií herečky se nechal inspirovat a svým vskutku osobitým stylem vytvořil její kopii, kterou vyvěsil na svůj instagramový profil.

„Moje oblíbená Eva Decastelo vypadá furt dobře. Dnes jsem viděl tuhle její fotku. Říkal jsem si, jak to sakra dělá? Zkusím to taky tak. A myslím, že se povedlo. Najdi pět rozdílů.“ okomentoval svůj příspěvek pod fotografií, kde se stylizoval do sexy herečky.

Jak asi vyžehlila láskyplný vzkaz Pavláskovi u svého chotě?

Nahý jako ona

Odhodil svršky jako ona, na hlavu nasadil čelenku a na hrudník si položil dlaně. Jeho fotka hned začala slavit úspěch u jeho fanoušků a reakce od Decastelo na sebe nenechala dlouho čekat.

Miluju tě!

Kdekterá žena by se jeho vtípkem urazila, ale Eva se rozhodla brát „útok“ svého kamaráda s humorem. „Miluju tě,“ vzkázala Pavláskovi s tím, že legrace musí být. Na znamení, že si z jeho výstřelku pranic nedělá, si jeho humornou fotku dokonce umístila i na svůj Instagramový profil, aby měli její fanoušci srovnání s originálem.

Lukáš má štěstí, že jeho kamarádka bere vše s takovou lehkostí. Jeho svérázný humor mu díky pobavené reakci Evy jistě odpustí i její skalní příznivkyně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden