Můj kousek štěstí

Její nahota je stále veřejně k mání

Hvězda Slunečné Eva Decastelo se přiznala k dětské lásce. Milovala Sandokana, nosila tričko s jeho obrázkem.

„Líbila se mi i ústřední písnička toho seriálu a hrozně jsem chtěla být lady Marianna, ta dívka, co ji miloval,“ svěřila se představitelka jedné ze seriálových drben. Příběh má neuvěřitelnou pointu.

Eva si indického herce Kabira Bediho (75) za manžela sice nevzala, ale jako jedna z mála českých děvčat jej spatřila na vlastní oči, když natáčel na Barrandově Opičího krále.

Byl stále velký fešák. S budoucím manželem se Eva, tehdy ještě Ajchmajerová, seznámila před sedmnácti lety v cukrárně, dohromady je dal Matěj Ruppert (43). V cukrárně to sice zajiskřilo, ale až později ji René Decastelo (47) poprosil, aby mu moderovala křest knihy.

„A pak už jsme si tak nějak zůstali,“ směje se atraktivní herečka. A proč je toto manželství šťastné, je nabíledni: Eva Reného obdivuje. „Jsem na něj opravdu velmi pyšná,“ říká zamilovaně. „Můj muž vydal už asi devět knížek a téměř každá byla bestseller.

Renda je nesmírně talentovaný.“ A co je nad slunce jasnější: René není příliš žárlivý. Jeho Eva se na fotografiích stále svléká, teď už dokonce i skáče nahá do Vltavy, a manžel, mimochodem autor Slunečné, zachovává klid.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden