Můj kousek štěstí

Její největší životní role? Dáma doma i na scéně!

Můj kousek štěstí

Díky otci si nasadila u mužů příliš vysokou laťku, přesto šlápla dvakrát vedle

Navždycky krásná, křehká a svěží. Tak ji muži milovali. A jejich obdiv k herečce trvá dodnes. S výrazně mladším mužem po svém boku se ale stále častěji Zdena Studenková (68) ptá: Jak dlouho ještě?

Patřila k nejpůvabnějším herečkám, a o to, aby se líbila, se stará dodnes. Bere to jako svou povinnost vůči svým fanouškům – být vždy upravená a zářící. I když ji muži obklopovali, laťku měla, co se jejich přitažlivosti týče, vždycky hodně vysoko.

Mohl za to její otec. „Tátu jsem milovala. Byl krásný, hrál fotbal, měl vysportované tělo a vypadal jako Alain Delon,“ opěvovala Zdena Studenková (68) svého rodiče. A nikdy nezapomněla dodat, že je tomu tak v případě, když se na něj dívá optikou devítileté holčičky.

Tehdy prý nevěřila, že měl na prvním místě sám sebe. Že se draze oblékal, zatímco doma neměli ani příbory. Jednoho dne si ale pro tatínka přišli páni v dlouhých pláštích a ztratil

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden