Moje sladké tajemství

Její nejznámější role nebyla pro ni a i tak ji proslavila

Moje sladké tajemství

Velká láska nezačala idylicky. Vztah odstartovala nevěra!

Málokdo ví, že stačilo málo a hlavní roli v naší nejslavnější pohádce Tři oříšky pro Popelku Libuška nehrála. Možná, že kdyby díky náhodě nedošlo k výměně představitelky hlavní role, neproslavila by se pohádka po celém světě.

Od dětství chodila na recitační soutěže a s přehledem je vyhrávala. Lásku ke kultuře a umění ji vštípili už rodiče. Tatínek s maminkou byli učitelé, otec navíc ještě varhaník v kostele. Prý si kvůli tomu od spolužáků ve škole vytrpěla spoustu posměchu, a tak tam nechodila ráda. Mnohem raději prý navštěvovala babičku, která ji naučila milovat operu a balet.

Diváky ihned okouzlila

A tak není divu, že se hned po škole přihlásila na dramatické oddělení konzervatoře v Brně, kam byla také přijata. A ještě za svých studií poprvé stanula před kamerou. Bylo to ve dvoudílném filmu Antonína Moskalyka Babička. Mladá herečka tenkrát svou krásou a bezprostředností dojímala celý filmový štáb. Zákonitě po úspěšné premiéře

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden