Moje sladké tajemství

Její příchod na svět provázely dramatické okolnosti

Moje sladké tajemství

Vztah s otcem se zpěvačce nikdy nepodařilo obnovit a on ji dokonce krátce před svou smrtí vydědil.

Fanoušci si myslí, že o Martě Kubišové (78) vědí téměř vše. To ale není tak docela pravda. My jsme totiž vypátrali, že chybělo málo, a budoucí slavná zpěvačka se vůbec nemusela narodit.

Zpěvačka Marta Kubišová (78) je pro své příznivce vzorem velké osobní statečnosti. Všichni dnes dobře vědí, že byla za minulého režimu krutě pronásledována, nesměla zpívat, a dokonce zažila chvíle, kdy snad i uvažovala o sebevraždě.

Jak to mohla vydržet?

Přesto vše s pokorou snášela a snad ani nedoufala, že se jednoho dne ještě postaví na koncertní pódia. Možná se ptáte, jak to mohla všechno vydržet. Vždyť si prožila chvíle, které by mnoho jiných už dávno srazily na kolena.

Jak jsme se ale dozvěděli, zpěvačka to neměla jednoduché ani jako malá holčička. Ačkoli kdysi řekla, že její dětství bylo

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden