Můj kousek štěstí

Její přítel vidí rudě

Není to tak dlouho, co moderátorka Primy Eva Perkausová (26) konečně veřejně přiznala světu, že již není sama.

Zveřejnila, že již nějakou dobu randí s ukrajinským podnikatelem, Ivanem Heckem (38) a je to láska jako trám, přestože si na sebe stále zvykají a není to vůbec lehké.

Signál pro nápadníky? 

Eva totiž není žádnou usedlou moderátorkou, čas od času se věnuje i fotomodelingu, nafotila i pořádně žhavé snímky pro pánský časopis Playboy. O nápadníky tedy rozhodně nemá nouzi, a přítel Ivan tak musí být neustále ve střehu.

K její nálepce sexbomby dopomáhá i její rudá barva, která podtrhuje vyzývavou vizáž této vnadné blondýnky. Právě v sexy červených šatech a rudé rtěnce Evu můžeme často vídat i na obrazovkách.

Zda se jedná skutečně pouze o oblíbenou barvu, nebo jejím prostřednictvím vysílá signál potenciálním nápadníkům, můžeme pouze spekulovat. Avšak není to tak dávno, co na recepci TV Prima přistál pugét, jak jinak než rudých, růží pro Evu. Od koho byly? Eva to komentovat odmítla.

Prošel testem. Když uznala, že to je ten pravý, představila Hecka oficiálně. Ale že to trvalo...

Ohnivé hádky

Už tři roky bydlí tihle dva ve společném bytě. A asi nikoho nepřekvapí, že jeho interiér Eva vyzdobila opět svou oblíbenou rudou barvou. Temperamentní blondýnka však nedávno přiznala, že jsou s přítelem oba horké hlavy a hádají se téměř denně.

„U nás jsou většinou hádky jako plamen. Najednou hoří, hoří a za pět minut je zase všechno zažehnáno,“ přiznává moderátorka. Nepodporuje toto partnerské hašteření právě všudypřítomná rudá barva?

U mužů i žen vzbuzují, jak známo, různé barvy také různé emoce. Zatím se ovšem zdá, že pozitivní vliv ohnivé červeně má na soužití developera a televizní moderátorky převážně kladný vliv.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden