Moje šťastná hvězda

Její vlastní dcera se jí snaží vyhýbat!

Vztah s jedinou dcerou je pro herečku Ivanu Jirešovou (45), kterou diváci dlouhé roky pravidelně vídají v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, velké téma.


A v současnosti je o to komplikovanější, že Sofie Frida (17) si právě prochází náročným obdobím puberty, a tak je její matka asi tím posledním člověkem na světě, se kterým by chtěla probírat svoje všední radosti a starosti.


Hrát s ní nechce


A tak když měla před nedávnem svoji první módní přehlídku, Jirešová o tom v podstatě ani nevěděla. „Už se mě na nic moc neptá, bylo to její rozhodnutí. Ale podporuji ji v čemkoli, tohle určitě s tou profesí taky nějak souvisí.


Přehlídka je takové představení. A když jsem se jí ptala, jaké to bylo, tak akorát řekla, že v pohodě. Nic víc.  Ale dívala jsem se na Instagram, že jí to slušelo,“ říká herečka s viditelným smutkem.


Útěchou jí může být, že dcera, přesto jde tak trochu v jejích stopách a studuje druhým rokem hereckou konzervatoř. O tom, že by si v budoucnu mohly s maminkou třeba zahrát v nějakém společném projektu, ale prý zatím nechce Sofie ani slyšet. Jirešová to ale nevzdává a  doufá, že tohle období brzy skončí a ony dvě si k sobě najdou cestu a budou si znovu blízké.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden