Můj kousek štěstí

Jiří Korn a Kateřina Kornová: Jejich cesty se rozešly, jako rodiče ale fungují na jedničku

Můj kousek štěstí

Až s odstupem času si bývalá modelka uvědomila, že otec jejích dětí byl nejlepším mužem, jakého kdy poznala, často na něj vzpomíná.

Z prvotních sympatií vznikla velká láska. A byť manželé časem zjistili, že se jeden druhému začínají vzdalovat a došlo na rozvod, zlou krev to mezi nimi neudělalo, právě naopak…

Poprvé dostal zpěvák Jiří Korn (73) od budoucí manželky vlastně košem. Osud jim ale chystal ještě jednu šanci, a tak je po několika letech opět spojil dohromady. Tehdy se do sebe zamilovali.

Problém nastal v době, kdy zpěvákovi Kateřina Kornová (56) porodila dvě děti. Právě tehdy se totiž jejich cesty začaly rozcházet. A krizi bohužel nedokázali ustát.

Rozvedli se, dodnes jsou z nich ale přátelé a bývalá modelka si nemůže vynachválit, jak se její bývalý muž o ni a jejich dva potomky vzorně stará. Kdoví, jak by to nakonec dopadlo, kdyby

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden