Můj kousek štěstí

Jejich cesty spojila úspěšná pěvecká soutěž

Můj kousek štěstí

Po třech nevydařených manželstvích vsadil Pavel Trávníček (70) všechno na svou současnou manželku Moniku (35) a jak se zdá, udělal dobře. Vedle Moniky je prý jako vyměněný a v mnoha ohledech je z něho docela nový člověk. Na seznámení se svou manželkou Monikou vzpomíná Pavel Trávníček velmi rád. Ačkoli na sebe pak na nějaký čas zapomněli, bylo to podle moderátora velmi romantické.

Poprvé se budoucí manželé totiž setkali v pěvecké show DO-RE-MI, kam přišla teprve osmnáctiletá Monika odstartovat svou pěveckou kariéru. Tehdy prý měla červené vlasy, byla podle Pavle strašně moderní a sympatická. Působila prý velmi nebojácně, což se Trávníčkovi moc líbilo a byla sebejistá. „Ona se mi pak přiznala, že to není vůbec pravda, že tak jenom vypadala,“ směje se. Na tom všem bylo prý asi nejvíc romantické to, že na sebe zapomněli a setkali se znovu o něco později díky náhodě, kdy Trávníčkovo divadlo hrálo v Prostějově a Monika za ním přišla na představení. Tam to prý všechno začalo…

Vztah rodičům tajila

Kdo ví, jestli se dospívající Monika přihlásila v roce 2003 do pěvecké soutěže kvůli touze stát se zpěvačkou nebo spíš kvůli Pavlu Trávníčkovi. „Pavel se mi líbil už jako princ v pohádkách, tak jsem si říkala, že by nebylo špatné poznat ho osobně,“ přiznává. Vzhledem k tomu, že Monika pochází z hudební rodiny a ráda zpívá, byla podle ní právě tohle varianta, jak se vedle svého idola nachomýtnout.

Plán jí vyšel, ale vlastně jen

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden