Můj kousek štěstí

Jejich jedenáctiletý vztah byl veřejným tajemstvím

Můj kousek štěstí

Ačkoli se o vztahu kapelníka a zpěvačky v showbyznysu jen šuškalo, věděli o něm všichni. Po jedenácti letech se rozešli a trvalo mnoho dalších let, než spolu zase promluvili. 

Milostný příběh zpěvačky a muzikanta se začal psát v polovině sedmdesátých let. Zatímco pro Jitku Zelenkovou byl Ladislav Štaidl osudovým mužem a životní láskou, ona pro něho byla údajně jen jednou z mnoha, které prošly jeho náručí. Jitka se o své lásce ke kapelníkovi mnoho let nikde nezmiňovala – bylo to z ohleduplnosti k němu, ale zejména k jeho rodině.

Ladislav byl totiž v době jejich románku ženatý s Aňou Štaidlovou (74). Byla prý vždycky hrozně fajn a velmi inteligentní. Často se všichni tři setkávali ve společnosti, kam hudebník Jitku i manželku bral, což pro Zelenkovou nebylo ani trochu příjemné. Nikdy prý nevěděla kam s očima a styděla se.

Víno z hroznů

Se vztahem, který ničil hned několik lidí najednou, však skoncovat dlouhé roky

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden