Můj kousek štěstí

Jejich láska a velká vnitřní síla je pro mnohé inspirací

Můj kousek štěstí

Nezlomila je ani ztráta vytouženého dítěte, ani vážná nemoc, která jim ze dne na den už navždy převrátila život vzhůru nohama

Život této dvojici přichystal mnoho překážek. Byly doby, kdy měli všechno, co si jen mohli přát, pak se ale jejich svět rozpadl na tisíce kousků. Nakonec dokázali všechno překonat, za což jim patří obdiv.

Osud nadělil Markétě Fišerové  (62) do vínku nejen okouzlující krásu, ale také pořádnou dávku talentu. Jenže v době, kdy se jí dařilo nejvíce, a to zejména v soukromí, se k ní štěstěna najednou začala otáčet zády. Přišla o vytouženou dceru, pak ji postihla mrtvice, která ji nadobro upoutala na invalidní vozík.

Ze dne na den přišla o všechny své sny a také kariéru, která byla vskutku bohatá. Kdoví, jak by to všechno dopadlo, kdyby neměla po svém boku milujícího manžela Marka Ebena (64), který se o ni po celá ta dlouhá léta s láskou a oddaností stará. Společnými silami dokázali překonat

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden