Moje sladké tajemství

Jejich láska byla tak silná, že je ani smrt nemohla rozdělit

Moje sladké tajemství

Libuška se zamilovala na první pohled, a dokonce se prý brzy rozhodla, že se za okouzlujícího herce provdá.

Když se řekne Josef Abrhám (†82), každý si vybaví Libušku Šafránkovou (†68). Ti dva totiž tvořili téměř padesát let milující dvojici. I proto nás velmi zarmoutilo, když tak krátce po sobě odešli do hereckého nebe.

Když se řekne, že se dva milují tak, že bez sebe nemohou žít, vnímáme to často jen jako obyčejnou frázi. Libuška Šafránková (†68) a Josef Abrhám (†82) ale všem dokázali, že tak velká láska skutečně existuje. Vždyť jeden z našich nejoblíbenějších herců odešel do nebe jen jedenáct měsíců po své milované manželce.

Každý další rok mu slušel

Ačkoli náhlé úmrtí Josefa Abrháma zarmoutilo celou českou veřejnost, on sám by nejspíš nechtěl, abychom truchlili. Vždyť se snad konečně znovu setká se ženou, kterou hluboce miloval téměř padesát let. A jejíž bolestná

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden