Moje sladké tajemství

Jejich láska způsobila mnoho bolesti

Slovenská herečka Hana Gregorová (66) a Radek Brzobohatý (†79) se seznámili na začátku osmdesátých let při natáčení filmu z prostředí slovenských velehor Noční jezdci. A i když byli oba v tu dobu zadaní, nedokázali se ubránit vzájemné přitažlivosti.

Lásku museli skrývat „Bylo to šílené omámení,“ vysvětlovala pak Gregorová, když její tajná romance s Brzobohatým praskla. Ona i Radek moc dobře věděli, že jak natáčení skončí, ocitnou se v neřešitelné situaci.

Přesto ještě další půlrok jezdil Radek tajně za Hanou do Bratislavy. Pak se přestali skrývat. „Bylo to úžasné vzplanutí, všechno jsme nechali za sebou,“ říkala slovenská herečka o jejich soužití, kdy prý začínali doslova od nuly.

Bohdalka mu nikdy neodpustila Jenže zatímco Hančin bývalý manžel, jordánský lékař Gassan, se kterým měla dceru Rolu (41), dokázal Hanu pochopit a i po rozvodu se stýkal se svou dcerou, Radek už to tak jednoduché neměl.

Jiřina Bohdalová (87), sníž byl v té době už dlouho ženatý, se přes jeho nevěru nedokázala přenést. A dokonce s ním celé roky odmítala pracovat. Zlomilo se to až v roce 2012 při natáčení filmu Vrásky z lásky.

Třicet let šťastného života Přesto tohoto životního kroku Gregorová nikdy nelitovala. A to byl mezi ní a Radkem dvacetiletý věkový rozdíl. „Věděla jsem, že je to chlap, se kterým chci prožít život,“ byla si už tehdy jistá.

Když se pak po svatbě přestěhovali do Prahy, byla už Hana těhotná. Na svět měl přijít jejich syn Ondřej Gregor Brzobohatý (36), tak zařizovali první byt. I dnes, když se Gregorová ohlíží za životem, je přesvědčená, že udělali dobře.

Vždyť s Radkem prožili více než třicet let života. Našla si mladého milence Když Radek v září 2012 zemřel, nemohla se z toho Gregorová vzpamatovat. Dokonce tenkrát odmítala jakoukoli zmínku o dalším muži.

Jenže už v červenci 2015 bylo vše jinak. Hanka se seznámila s více než o třicet let mladším Ondřejem Koptíkem a vstoupila do nové etapy života..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden