Můj kousek štěstí

Jejich láska zůstala uvězněná v písničkách

Můj kousek štěstí

Zdálo se, že spojení textaře a zpěvačky s úžasným hlasem je ideální. Jejich štěstí trvalo dvacet let, pak si ale manžel našel mladší milenku a jeho drahé polovičce se zhroutil svět.

Vstup do světa showbyznysu, kde se slavný pár seznámil, měla Marcela Holanová o poznání složitější než její manžel Karel Šíp. Už jako malá holčička s ohnivou hřívou trvala na tom, že se stane zpěvačkou. Všichni se jí kvůli tomu vysmívali, ona ale byla tvrdohlavá a nenechala se odradit, což se jí nakonec vyplatilo rovnou dvojnásobně.

Nejenže si sáhla na pomyslný vrchol pěvecké kariéry, když svou nejslavnější píseň nazpívala s Karlem Gottem (†80), ale našla si v showbyznysu i manžela. Naproti tomu Šíp měl cestu k úspěchu pozvolnější. Umělecké geny zdědil po svém tatínkovi, který byl operním pěvcem.

Když zjistil, že se mu líbí stát na jevišti a bavit lidi, byla jeho další cesta jasná. Na střední filmové škole v Čimelicích objevil i svůj hudební talent a jeho představy o budoucnosti nabraly jasnější obrysy.

Začal pracovat v televizi jako asistent produkce, ale zároveň s tím se toužil prosadit také v muzice. Kdo ví, kdyby ho muzika tolik nelákala, možná by se s Marcelou

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden