Můj kousek štěstí

Jejich lásku nedokázala ukončit ani smrt

Můj kousek štěstí

Rozvodové tahanice Ivu natolik znechutily, že se podruhé vdávat už nechtěla. Remunda by si ji přitom vzal rád!

Ačkoli jejich vztah nebýval vždycky zalitý zářivým sluncem, nedá na něj herečka dopustit. Prožili spolu dlouhých čtyřiačtyřicet let a měli dvě dcery, nikdy se však nevzali.

Partneři nejen v životě, ale také v herecké branži se seznámili, jak jinak, než v divadle – přesněji řečeno v tom vinohradském. Tehdy ale ještě netušili, že ještě nějaký čas potrvá, než budou usínat a probouzet se vedle sebe, o dvou krásných a úspěšných dcerách Theodoře (47) a Sabině (49) nemluvě.

Kdy mezi nimi přeskočila jiskra, to věděli asi jen oni dva. A pak také možná inspicient Antonín Samler (†94), který prý doručoval do hereččiny šatny zamilovaná psaníčka.

„Znám to z vyprávění. Pan Remunda prý požádal dědečka, aby mu pomohl seznámit se s paní Janžurovou. Bál se ji oslovit přímo,“ prozradila Samlerova vnučka. Psaní zřejmě paní Ivu potěšila, protože mu za ně pekla prý vynikající štrúdly.

Manželské karamboly

V době, kdy se seznámili už měli oba již jedno nevydařené manželství. Alespoň v případě Janžurové to nebylo prý nic jiného než mladistvá nerozvážnost. S prvním muže se potkali během natáčení seriálu Píseň pro Rudolfa III. Kameraman Jan Eisner (86) byl tehdy

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden