Můj kousek štěstí

Jejich lásku poznamenaly zlé rány osudu

Můj kousek štěstí

Dvě silné osobnosti se silnými příběhy. Žít spolu nedokázali, přesto se jejich cesty nikdy nerozešly

Seznámili se díky divadlu, a přestože oba často ztvárňovali nejrůznější komické role, jejich osobní život připomínal spíše tragédii. I přes všechny pohromy, které jim život přichystal, jeden na druhého nikdy nezanevřeli. 

Svůj život měla herečka Stella Zázvorková (†83) protkaný těžkostmi už od samého dětství. Jejím otcem byl slavný architekt Jan Zázvorka (†68), který stojí např. za vytvořením Národního památníku na pražském Vítkově.

S tatínkem měla krásný vztah a chovala ho ve veliké úctě. Ovšem se svou maminkou měla vztah velice komplikovaný. Maminka byla půvabná a noblesní dáma, která si představovala, že její dcera bude ztělesněním krásy a dokonalosti.

Pojily je pohromy

Na konzervatoř se jí dostat nepodařilo, ona to ale nevzdala a později se dostala na hereckou školu E. F. Buriana. Ke zkouškám se však připravovala tajně, neboť její

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden