Můj kousek štěstí
Jejich manželství může vyhořet
Idyla jen zdánlivá?
Jejich manželství může vyhořet

Tatiana Dyková (43) s Vojtěchem Dykem (36) jsou spolu už více jak deset let a stále se snaží působit, že jsou zamilovaní jako dva puberťáci. Opravdu si nikdy nelezou na nervy, nebo je to jen iluze dvou šikovných herců?

Herecká dvojice se brala tajně a soukromí si dlouho střežila. To už ale nějaký ten pátek neplatí, Tatiana Dyková (43) s Vojtěchem Dykem (36) dávají svou lásku na odiv. Na akce chodí ruku v ruce, jsou samý úsměv, často se letmo pohladí nebo si dají pusu. A zdá se, že je to opravdové. Jak to, že jejich láska nabírá na obrátkách?

Její oheň

Vojtěch už několikrát řekl, že na své vyvolené miluje její oheň. Chtěl tím zřejmě naznačit, že Dyková je divoká a nespoutaná, žádná uťápnutá panička. Nedávno oslavili třetí výročí svatby a slovo nuda v jejich slovníku najdete jen těžko. To je zcela jistě jedna z hlavních ingrediencí koření s názvem „věčná láska“. Ovšem ne jediná.

Schytali to oba

Sama o sobě by znamenala jen málo, ale když se přidá těšení se jeden na druhého, už je to velmi zajímavá směs. Při jejich povolání je to přitom v podstatě předurčené – je jasné, že spolu mohou natáčet jen výjimečně, takže je práce často zavede i na několik dní mimo domov.

Píšou si, volají si. A těší se na sebe. Když jsou konečně spolu, jdou do všeho naplno. Do vztahu, lásky, milování jeden druhého. Ale i do průšvihů. Stačí si vzpomenout, jak to nedávno unisono schytali, když přišli na pohřeb mecenášky Medy Mládkové (†102) „vymóděni“ jako někam na mexickou pláž. Nutný dress code zcela ignorovali a zcela oprávněně si vysloužili kritiku ze všech stran.

Májový průšvih

V živé paměti ještě máme i nazpíváni společného zamilovaného songu. Duet Májová byl ale dost šílený. Zřejmě chtěli sobě i okolí dokázat, jak moc se milují, ale tohle se prostě nepovedlo. Nebo to bylo malinko jinak? Údajně měla být totiž písnička jen pro ně samotné, ale „záhadně“ se dostala na veřejnost.

Proč asi? Správně, aby se toho o nich zase trochu napsalo. Nebo jestli to byl Tatiany pokus, jak se stát zpěvačkou díky jménu svého manžela, tak to vážně nevyšlo. Spíš trapas, než cokoli jiného.

Máme se bát?

Každopádně i v tomhle průšvihu byli od začátku až do konce spolu. A to se cení. V dobrém i ve zlém v jejich případě nevypadá jen jako nutné klišé od svatebního oltáře. Možná nás v budoucnu nepěkně překvapí, ale zatím to nevypadá, že by se měli rozcházet. Proč také? Někdy dost zvláštně, ale funguje to. Mějme ale na paměti slovo „zatím“.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz