Moje šťastná hvězda
Jejich manželství ničí obrovská žárlivost?
Jejich manželství ničí obrovská žárlivost?
V práci je jí díky přátelským kolegům lépe než doma?

Na tuhle chvíli čekala celý život. MARTINA PREISSOVÁ (44) se dočkala slávy i peněz. Ale za jakou cenu? Její manželství se podle všeho sype jako domeček z karet.

Manželství musela zachraňovat už několikrát. Manželé Preissovi si během svého společného života prošli už lecčíms, ale vždycky všechno zvládli. Nyní se ale opět mají nacházet na kraji propasti.

Tentokrát za to však nemůže Martin Preiss (47), ale výjimečně jeho žena Martina (44). Minulý rok se jí totiž obrátil život vzhůru nohama, protože dostala příležitost opět znovu začít žít a pracovat.

A taková nabídka se rozhodně neodmítá. Vždycky ovšem byla zvyklá brát ohledy na svého manžela, který se půl života potýká s depresemi a závislostmi. Jenže nyní už Martin zase stojí pevně na svých nohou, a tak herečka nejspíš usoudila, že je načase jít si za svými sny a plány.

Dělala pro něj všechno, na úkor sebe

Vždy žila ve stínu svého manžela. A její manžel zase žil ve stínu svých rodičů. Nosit příjmení Preiss znamená v našich končinách prestiž. Všichni si totiž stále pamatují skvělé herce Viktora Preisse (73) a jeho ženu Janu (72).

Celý národ je miloval jak před kamerou, tak i za ní. Všichni proto vkládali velké naděje i do jejich syna. Ten šel sice ve šlépějích svých rodičů, ale jejich kvalit zatím ještě nedosáhl.

A nikdo rozhodně nevěří tomu, že by je ještě někdy mohl dohnat. Jenže kvůli tomu, že se rodičům vždycky snažil vyrovnat, upadl do těžkých depresí, a dokonce se pokusil i o sebevraždu.

Manželka už ho chtěla několikrát opustit, ale vždycky si to nakonec rozmyslela. Věděla, jaké břemeno si její muž životem nese. A tak se mu rozhodla pomoct na úkor své kariéry.

Dělala pro něj první poslední, aby se cítil dobře a nic ho netrápilo. Starala se o domácnost, vydělávala, když byl manžel na léčení, a nikdy o něm neřekla křivé slovo.

Vadí mu, že je úspěšnější než on?

Její muž je podle všeho více než dva roky spokojený. Do herectví se příliš nehrne, jen sem tam přijme nějakou menší seriálovou roli. Cítí se totiž lépe, když není příliš vidět. Raději dabuje nebo hraje na jevišti.

To jeho žena vždycky toužila stát před kamerou a hrát. V posledních letech ale dostávala jen malé filmové a seriálové role. Až minulý rok se jí poštěstilo a dostala roli v úspěšném seriálu Slunečná.

Od té doby se objevuje na televizních obrazovkách každý týden a na základě toho údajně dostala hned několik dalších lukrativních nabídek. Hraní jí však zabírá spoustu času, a proto se svému manželovi a domácnosti nevěnuje tak intenzivně jako dříve. To jí však nikdo nemůže vyčítat.

Jenže Martin si zvykl, že má svou ženu doma a dělá mu společnost pokaždé, kdykoli je doma sám. Což má být skoro pořád. A jak už to tak bývá, když je člověk sám a má spoustu volného času, začíná vymýšlet všechno možné.

Proto podle všeho začal na svou ženu žárlit. Nejen proto, že je úspěšnější než on, ale také proto, že se doslechl, že si na ni dělá zálusk někdo z jejích kolegů.

Padli si do oka už dávno

Že k sobě mají blízko s Filipem Blažkem (46), je známo. Do noty si měli padnout už před lety, když spolu natáčeli film Probudím se včera. A už tehdy bylo vidět, že si mají hodně co říct.

Pak sice pár let neměli moc šancí se potkat, ale štěstí jim nakonec přálo a oba se sešli ve Slunečné. Ačkoli jsou jejich role napsány tak, že se společně na place téměř nevídají, mimo kamery se od sebe údajně nehnou ani na krok.

Martina navíc v poslední době hodně zhubla a sluší jí to jako nikdy. Mají spolu snad ti dva něco? Jejich kolegové odpovídají jednomyslně – o obou si myslí, že nemají povahu na to, aby dokázali své partnery podvést.

Dokážou krizi opět ustát?

Jsou to jen přátelé, kteří se zase po letech sešli, mají na sebe chvilku času a chtějí toho využít. Preiss je ale nejspíš hodně žárlivý. Moc dobře si uvědomuje, co všechno pro něj jeho žena musela vytrpět a překonat.

O to větší má strach, že ho opustí a začne si žít konečně život podle svého. Teď když se postavil na vlastní nohy. Byl by nejraději, kdyby žena raději nepracovala?

O Preissovi se říká, že špatně vychází i se svými rodiči. Přátel také příliš nemá, a tak mu nezbývá než se upnout na rodinu. Podle některých se ale upjal až příliš. Na své ženě má být doslova a do písmene závislý.

Proto si našla práci, roli v seriálu, aby občas přišla na jiné myšlenky. Muže opustit nechce, stále ho miluje, ale ne za každou cenu. Preissová se totiž bojí, že pokud si nezačne znovu budovat kariéru hned teď, už nikdy se k tomu nedostane. Něčím se živit musí. Snad krizi překonají a bude vše jako dřív.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz