Můj čas na kafíčko

Jejich manželství se dostalo do krize?

Můj čas na kafíčko

Sice popisují idylku, jaká u nich vládla za lockdownu, ale ve skutečnosti to byla prověrka jejich manželství. Na nečinnost si zvykali velmi těžko.

Navenek to vypadá, že uplynulý více než rok bez práce zvládl moderátor a podnikatel Jan Kraus (67) s manželkou, herečkou Ivanou Chýlkovou (57) s úsměvem na rtech, přestože museli být téměř neustále spolu, na což nejsou zvyklí. Je to ale pravda? Co se skrývá pod pokličkou?

Dnes už se zdá, že dobou kovidovou, na rozdíl od jiných, protančili moderátor Jan Kraus (67) s herečkou Ivanou Chýlkovou (57) takřka s písní na rtech.

Kdekomu utkvěly v paměti Krausovy rozšafné promluvy o tom, jak Ivana, dříve netečná k domácím pracím, začala v jejich rozlehlé vile na smíchovských Hřebenkách nejen uklízet, ale dokonce i vařit, a pak spolu premiérově začali provozovat i činnost, kterou dosud vídali jen u jiných párů  absolvovali spolu nákupy v supermarketu.

„Vezu ji, ona nakoupí, pomůžu jí s taškou, oba jsme dojatí, jak nám to klape,“ líčil Kraus se slzou v oku. Zavedli si i

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden