Můj kousek štěstí

Jejich manželství zvoní umíráček

Za 17 let manželství toho prožili hodně a lecos mohli zapomenout. Ovšem když se jednou z takových událostí stane i svatební den, to už začíná vyvolávat jisté pochyby.

Působí jako stabilní a vždy dobře naladěný pár. Lucie Benešová a Tomáš Matonoha už to spolu táhnou pěkných pár let, mají velkou rodinu a vypadá to, že je jim pořád do smíchu. Poslední měsíce jim ale daly pěkně zabrat. Kvůli pandemii Matonoha přišel o práci, a většinu času proto najednou trávil doma. Musel převzít péči o domácnost a děti.

Práce nad hlavu

Prohodil si tak roli se svou ženou, která teď naopak neví, kam dřív skočit kvůli seriálu Slunečná. Takové změny se na zajeté rodinné idyle musely dřív, nebo později projevit. Lucie teď září v roli bývalé prostitutky a současné výčepní a natáčení a celý tento projekt jí zabere dost času a do toho se ještě věnuje dabingu.

Práce má teď vážně více než dost, a její popularita stoupá. V poslední době se dokonce stala jednou z nejhledanějších žen na českém internetu, což ji samotnou šokovalo. Tomáš je tak jistě na kariéru své ženy pyšný a může být rád, že v době, kdy on nevydělává, nosí domů peníze alespoň ona. Zatímco on se postupně naučí různým domácím činnostem.

Zapomíná

Zdá se ale, že Lucii už práce přerůstá přes hlavu. Nedávno totiž přiznala, že se jí začínají plést důležitá rodinná data, včetně její vlastní svatby. „Ale já měla vždy problém s čísly, pletou se mi i data narození dětí.

Když je nejhůř, podívám se na prstýnek, tam je to vyryté,“ uvádí herečka, s tím, že dříve si datum veselky pamatovala přesně. Co na to asi říká její manžel?

Pletou se jí čísla?

Vypadá to, že pro mnoho práce začíná Lucie zapomínat na zásadní věci. Nebo jí snad z hlavy vzpomínky na jejich sňatek vyhnala jiná svatba? V nedávné době totiž absolvovala hned dvě. „Spíš mám v paměti nedávnou svatbu syna Luciána,“ zavzpomínala na důležitý den jejího syna, kterého má z prvního manželství s hercem Filipem Blažkem (47).

Nevěstou pro jiného

Na další svatbě byla dokonce sama za nevěstu, tentokrát hodně netradičně. Jako seriálová Róza si ve Slunečné brala kolegu Jana Šťastného (55), alias profesora Kohouta. V narychlo spíchnuté svatbě její seriálová postava ani nestihla vyměnit zástěru za něco slavnostnějšího, a tak si herečka určitě s láskou vzpomněla na krásné, bílé šaty, ve kterých si před lety brala Matonohu. Tak snad si časem vybaví i datum, kdy se slavný den konal, aby se Tomáš nemusel doma u plotny cítit zanedbávaný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden