Můj kousek štěstí

Jejich nenávist Žilkové a Batulkové rozpoutal muž!

Že jsou Žilková (55) a Batulková jen znesvářené tchýně? Omyl. Jsou to prý především dávné sokyně v lásce!

Kdo by si myslel, že válka, která nyní běsní mezi herečkami Veronikou Žilkovou a Danou Batulkovou, vznikla kvůli vztahovým sporům syna Batulkové Jakuba Prachaře (33) a dcery Žilkové Agáty Prachařové (32), mýlil by se.

Jejich nenávist vypramenila už dávno předtím! Kamenem úrazu měla být, co jiného, než nevěra.

Bylo to dvaadvacet let zpátky, když Dana Batulková byla vdaná za Davida Prachaře (33). Herce, který ji později opustil kvůli mladší ženě. Přesto byl jejím osudovým mužem a stal se otcem jejích dětí. V té době Žilková s Prachařem spolu natáčeli divadelní představení Její pastorkyně.

Hráli tam milence. A právě tehdy spolu údajně měli mít románek a Batulkové prý Žilková pěkně ležela v žaludku. I když obě aktérky jakékoli vyjádření k tomu odmítají. Když se novináři zeptali Žilkové, co je na tom pravdy, prý se rozzuřila, že je to naprostý nesmysl.

Položila telefon. Jakoby se jí to ale posléze rozleželo v hlavě a sama znovu zavolala do redakce. „A to vám řekla Batulková?! Já jen, až se mě mladej Prachař bude ptát,“ začala vyzvídat, kdo vypustil choulostivou informaci na veřejnost.

„Prachaře jsem viděla naposledy před 22 lety. To už jsem častěji vídala Danu, se kterou jsme bejvávaly kamarádky,“ snažila se Žilková očistit. Jen v tu chvíli zapomněla, že se s hercem vídala například i během natáčení poměrně nového seriálu Vyprávěj.

Platí snad i tady přísloví, že pro pravdu se člověk nejvíc zlobí?

Existují důkazná svědectví, která si jasně stojí za tím, že Žilková opravdu měla s Prachařem poměr. Nepřímo to potvrdila i Batulková svou podrážněnou reakcí. Na otázku, jak to tehdy bylo, navztekaně praštila s telefonem.

Herečka pochopitelně nechtěla prát špinavé prádlo na veřejnosti, stejně jako dnes, kdy se v médiích probírají nevěry její snachy Agáty. Není ani tajemstvím, že David Prachař měl pro krásné ženy vždy slabost.

Kdyby se ale jejich potomci později do sebe nezamilovali a nevzali se, obě dámy by se mohly ignorovat. Nikdy by se už nemusely setkat a nedošlo by k žádnému konfliktu. Jenomže osud je zlomyslný, a obě herečky opět svedl dohromady, ať se jim to líbí nebo ne.

Ačkoli se v posledních letech snažily působit jako spřízněné duše, jak je vidět, zášť je mezi nimi hluboko zakořeněná a satčí malý podnět, aby znovu vykopaly válečnou sekeru. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden