Můj kousek štěstí

Jejich příběh je jako krásný zamilovaný song

Můj kousek štěstí

Okouzlila uhrančivého idola všech žen a strávila po jeho boku nádherných čtyřicet let plných lásky

Dělil je věkový rozdíl šestnáct let. On byl ostřílený miláček žen, ona mladinká, nezkušená vokalistka. Přesto se ale jejich životní cesty spojily, aby se už do konce jeho života nerozdělily.

Jako dítě neměla Olga Matušková (72), tehdy ještě Blechová, touhu stát se zpěvačkou. Milovala přírodu a zvířata a volný čas nejraději trávila v zoologické zahradě. Uměla ale krásně zpívat a dokonce se jí podařilo zvítězit se svým zpěvem v soutěži mladých začínajících talentů.

Zlom v jejím životě však nastal tehdy, když ji oslovil zpěvák Jiří Popper (†82). Ten sháněl novou posilu do dívčího pěveckého seskupení Krystalky, se kterou tedy Olga následně začala vystupovat. A tak místo toho, aby studovala biologii, začala se naplno věnovat zpěvu, který jí následně provázel celý život.

První setkání 

S v té době již slavným Waldemarem Matuškou (†76) ji poprvé seznámil její

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden