Moje šťastná hvězda

Jejich válka nabírá na obrátkách

Moje šťastná hvězda

Nikdy nebyly nejlepšími kamarádkami, teď si zřejmě navíc začaly házet klacky pod nohy. Dcera KARLA GOTTA (†80) DOMINIKA (47) má obviňovat svou macechu z toho, že jí hatí plány.

Je to čím dál tím zajímavější. O nevraživosti mezi nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) Dominikou (47) a její macechou Ivanou Gottovou (44) se už mluví léta. Ivana s ní měla mít problém ještě v době, kdy byl Karel naživu.

Tehdy byla Dominika ještě závislá na alkoholu a lécích, tatínek ji mnohokrát prosil, aby podstoupila léčbu. Nakonec se ale vždy vrátila ke starým zlozvykům. Ivana měla Karla denně na očích a moc dobře viděla, jak ho to trápí.

Navíc měla mít pocit, že z něj prvorozená dcera jen tahá peníze. Od té doby zřejmě nemůže Dominiku ani cítit. A vše ještě víc vygradovalo po

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden