Moje sladké tajemství

Jejich velkou lásku nemohly zničit ani nevěry

Moje sladké tajemství

Když herečka Věra Galatíková umírala v nemocnici na rakovinu, tak ji milující manžel Ladislav Frej držel láskyplně za ruku

Ačkoli bylo soužití Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (79) občas plné trápení, tak se hluboce milovali. O tom svědčí i fakt, že se Ladislav o Věru až do poslední chvíle staral.

Nadějná herečka Věra Galatíková (†69) se se svým budoucím manželem Ladislavem Frejem (79) seznámila během jejich společného angažmá v pardubickém divadle. Jenže zatímco ona v té době byla svobodná, Frej měl za sebou již tři nepovedená manželství.

Marně toužil po dítěti

Ladislav totiž díky svému vzhledu ženy doslova magicky přitahoval, takže vlastně nikdy nebyl sám. Frej se poprvé oženil velmi brzy se svou studentskou láskou. O této dámě však toho moc nevíme.

Snad jen to, že po několika letech emigrovala do Švýcarska i s jejich společným synem Davidem. Jeho druhou manželkou se stala rodačka z Prostějova, vynikající herečka Gabriela Wilhelmová (†60). Bohužel, jejich manželství již od počátku poznamenala

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden