Moje šťastná hvězda

Jejich vztah jim ničí žárlivost a lži?

Brzy uplynou dva roky od chvíle, kdy LEOŠ MAREŠ (43) pojal za manželku MONIKU (39). Od té doby se ale hodně změnilo. Plánují založit rodinu, nebo rozvod?

Nejspíš žádná pohádka netrvá věčně. A Marešovi nejsou výjimkou. Ačkoli jejich sociální sítě stále vypadají, jako by byli sehraní a jen sem tam se občas poškádlí, ve skutečnosti to u nich zřejmě funguje úplně jinak.

Monika Koblížková (39) byla vždy považována za ženu, která všude vyčnívá, ale zároveň se snaží působit nenápadně a klidně. Od svatby se ale trochu otrkala a obraz zaražené nenápadné dívky vzal rychle zasvé.

A může za to její manžel Leoš Mareš (43). Pro svou ženu je schopný udělat úplně všechno a chce, aby se cítila jako princezna. Aby byla středem pozornosti a všemi hýčkaná. A tak si ji pořádně rozmazlil. Monika se mu v tom rozhodně nesnažila bránit.

Vždyť ještě před čtyřmi lety byla obyčejnou redaktorkou v módním časopise a byla ráda, že si vydělá na to, aby se aspoň jakž takž uživila. Stačilo ale jít na akci, na níž byl přítomen i Mareš, a převrátil se jí život vzhůru nohama.

Žárlivost nezná hranic

Začala navštěvovat drahé podniky, jíst vybraná jídla, létat na exotické dovolené a oblékat se jen u vyhlášených módních návrhářů. A kdysi dokonce ke svým narozeninám dostala od svého, tehdy ještě partnera, Mareše automobil v hodnotě jednoho milionu korun.

Co víc by si jen mohla přát? Jenže si toho přeje skutečně hodně, například i to, aby se Leoš už nikdy nepodíval na žádnou jinou ženu. Stačí totiž jen nepatrný náznak toho, že se oblíbený moderátor v její přítomnosti baví s jinou ženou, nedejbože, aby se s ní snad jen trochu zasmál, a hned je oheň na střeše.

A podle jeho kolegů se nerozpakuje udělat mu scénu hned na veřejnosti. Monika Koblížková je totiž žena, která si nenechá nic líbit, a když jí něco není po chuti, dá to hlasitě najevo. Klidně i veřejně.

Od žen se omezovat nenechá

A Leoš velmi rád provokuje.Těší ho, když žena žárlí. V posledních měsících to však vypadá, že flirtuje ještě raději a ještě o něco častěji. Leoš se od svých partnerek nikdy nenechal držet zkrátka, Monika je jedinou výjimkou. Ale všeho moc škodí, řekl si pravděpodobně a rozhodl se, že zkusí manželčinu trpělivost.

Dlouhé týdny to tak vypadalo, že první velká krize právě vypukla. Až těsně před Vánoci napětí povolilo a po Novém roce opadla úplně, protože spolu zase vyrazili na společnou dovolenou do Ománu. A Mareš opět nešetřil.

Všechny ovšem zaráží fakt, jak málo společných fotek a videí na sociální sítě dávají. Jako by snad ani nebyli na dovolené spolu. Když už ale Mareš nějaké společné video přece jen na sociální sítě umístí, většinou nevyzní příliš v Moničin prospěch.Moderátor si z manželky střílí anebo ji natáčí ve chvílích naštvanosti.

Konečně plánují děťátko?

Zatímco ještě před rokem se spekulovalo nad tím, že manželé se nejspíš ocitli ve finační tísni a téměř všechny věci, které mají, jsou jen půjčené nebo na úvěr či leasing.

Nyní to ale vypadá, že se jim nadmíru daří. Z čeho by si jinak Mareš pořídil automobil značky Rolls-Royce v hodnotě několika milionů korun? Jeden z jejich známých navíc prozradil, že se během roku či dvou budou snažit sehnat nebo postavit dům kousek od Prahy, kde by měli větší soukromí, větší prostor a také by se do něj pohodlněji vešli se svou budoucí plánovanou rodinou.

Spekuluje se totiž, že Monika dělá všechno pro to, aby konečně otěhotněla. Za chvíli jí totiž bude čtyřicet, a tak má na první dítko nejvyšší čas.

Plánuje další koncerty

Jiní ale tvrdí, že rodinu vůbec nechtějí.Mareš už má dva syny z prvního manželství a Monika údajně nikdy po dětech netoužila. Objevily se ale i informace o tom, že Monika mít děti zkrátka nemůže, a proto se jí Leoš snaží všechno vynahrazovat svou láskou a penězi.

Kde je však pravda, to vědí jen oni dva a ti nejbližší. Na otázky týkající se jejich budoucnosti a možných dětí, totiž ani jeden z nich nechce odpovídat. Oba však, jak vidno, zajímá aktuálně něco jiného.

Nejvíc peněz totiž manželé v současnosti vydělávají hlavně na koncertech, které pořádají v pražské O2 areně. Všechny dny Mareš vždycky vyprodal a k tomu prodávali i mikiny a jiné zboží s Marešovým koncertovým logem.

A vůbec ne za malé peníze. Zatímco jedni na jeho propagaci a koncerty nadávají, jiní jsou z nich naprosto nadšení a nenechají si ho ujít ani letos.

Kritiku ignoruje

Pravidlem však bývá, že čím víc fanoušků celebrity mají, tím více mají i odpůrců.
A u Marešů to platí dvojnásob. Vždy si ale se všemi provokatéry poradí s humorem. Lidé jsou však nepřejícní a není dne, aby si na ně na sociálních sítích nezanadávali. Dokonce se uzavírají sázky na to, jak dlouho spolu ještě vydrží.To ale nevědí ani oni sami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden