Moje sladké tajemství

Jejich vztah se prý žene do záhuby

Zdá se, že jejich manželství visí na vlásku.

Asi jen málokteré manželství je natolik silné, aby ustálo ponížení a nevěru, to Jany Preissové (71) takové podle všeho je. Otázkou však je, na jak dlouho. Podle našeho zdroje je sice vztah Jany a Viktora Preisse (72) jeden z nejstabilnějších v českém showbyznysu, na druhou stranu stojí ale na velmi křehkých základech.

A ty by se podle jeho vyjádření mohly kdykoli bez výraznějšího varování sesypat. Blízcí slavného páru obdivují sílu a odhodlání Preissové své manželství zachránit a udržet. Je to podle nich stále velmi sebevědomá žena, která si moc dobře uvědomuje, že člověk musí něco ztratit, aby později získal mnohem víc.

Snad i proto se rozhodla svůj padesát let trvající vztah zachovat i přes manželovy nevěry, kterých se v minulosti dopustil. Z jednoho jeho románku se dokonce později narodila dcera, na kterou herec musel pochopitelně platit alimenty.

I tehdy se Preissová ukázala v tom nejlepším světle, protože i přes takhle krutou zradu zůstala se svým mužem. Musela ovšem spolknout svou hrdost a myslet jen na to pěkné, co jejich vztah přinesl. Na druhou stranu ale přiznává, že ačkoli je Preiss pro zralé ženy stále velmi přitažlivým, ona v něm poslední roky hledá toho muže, do kterého se kdysi zamilovala.

Nezbývá než věřit, že Preiss už své ženě nebude přidělávat žádné vrásky ve tváři a bude si vážit její neskutečné tolerance..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden