Staré dobré časy

Jejím osudem byla láska k ženatému muži

Staré dobré časy

„Snaž se líbit sama sobě, a pak budeš mít jistotu, že ti za to bude aspoň jeden člověk vděčný.“

Prožila život jako z románu. Hluboké milostné drama, které nemělo nárok skončit happyendem. Lásku k ženatému muži.

Prvním mužem, který výrazně ovlivnil její život, byl její starší bratr Thomas. Vždycky si přála být jako on. Přešlo ji to v momentě, kdy ho našla oběšeného v pokoji. Tehdy čtrnáctiletá Katharine se odmítla smířit s tím, že její idol nežije.

Na dlouhé měsíce se uzavřela do svého vnitřního světa. Odmítla chodit do školy a učila se doma. Nekomunikovala s okolním světem.

Vezmu si tě, když se přejmenuješ

Muže vzala doopravdy na milost až ve svých 21 letech. Ve chvíli, kdy si vzala svého dlouholetého přítele, o devět let staršího Smitha Ludlowa. Ale mělo to háček.

Původně se jmenoval Ludlow Smith a Katharine si ho vzala jen pod podmínkou, že si přesmyčkou prohodí jména. Tvrdila totiž, že se coby slavná herečka přece nebude jmenovat Kate Smith, což odpovídá

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden