Staré dobré časy

Jejím osudem se stal Základní instinkt

Staré dobré časy

Často si pouštím videa z doby, kdy byli synové ještě maličcí, a vždycky mě to dojme. Tyto momenty jsou prostě úžasné.

Už jako malá holka hrála v garáži rodinného domku pro rodiče a sousedy, kteří seděli před garáží u stolků s občerstvením. Řekla tehdy, že by se ráda stala druhou Marilyn Monroe a svůj sen v podstatě splnila. Modelku a herečku Sharon Stone (65) totiž proslavil film, v němž to erotikou doslova jiskří. Základní instinkt.

Druhá ze čtyř dětí barvíře a účetní se od ostatních dětí lišila už odmalička. Nebylo těžké zjistit důvod. Testy prokázaly, že tahle chytrá holčička má IQ 154. A když k tomu přičteme fakt, že byla vždycky pěkná, neměla to v dětském kolektivu zrovna jednoduché.

Podle méně hezkých byla prostě nafoukaná, pro ty méně chytré byla knihomolkou, která se ve volném čase jen šprtá. Málokdo věděl, že

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden