Jemné rybí karbanátky

Nebojte se použít jakoukoli rybu, a dokonce ani nevadí, pokud promícháte sladkovodní rybky s mořskými druhy.

Ingredience: 750 g rybího vařeného masa, 3 vejce, 4 polévkové lžíce strouhanky, 100 g slaniny, 1 cibule, 2 stroužky česneku, špetka muškátového květu, 2 lžičky sekané petrželové natě, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, bobkový list, olej na smažení, strouhanka na obalení, sůl, černý pepř

Postup: Čerstvé ryby očistíme a dáme vařit do vody s kořením. Pak je vyjmeme a vyberte všechny kosti, pomeleme na mlýnku nebo rozmixujeme. Nakrájíme slaninu, osmahneme, přidáme cibulku Dále přidáme vejce, strouhanku, prolisovaný česnek, koření a vypracujeme tak, aby směs dobře držela pohromadě. Osmažíme.

reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden

reklama