Moje sladké tajemství

Jen co pochovala manžela, šla na pohřeb syna

Moje sladké tajemství

Syn byl na tatínkovi velmi závislý a také byl citlivý. Odchod rodiče nezvládl.

Statečnou Danu Syslovou (76) život rozhodně nešetřil. Sotva se vzpamatovala ze ztráty milovaného manžela, už tu byla další rána. Syn, který byl od dětství přecitlivělý, se v náhlém hnutí mysli oběsil.

Herečka Dana Syslová (76) je pro mnohé své obdivovatele vzorem nikdy nekončící odvahy a pevné víry v dobré konce. A to si přitom prožila tolik těžkých chvil, že by to mnohé jiné už dávno srazilo na kolena.

Život v jakési milosrdné mlze

Dana se ale nikdy nevzdala, ačkoli sama přiznala, že některé roky svého života strávila v jakési milosrdné mlze. Sled neblahých událostí začal v roce 1992, kdy herečce zemřel milovaný manžel Vlastimil Hašek (†63), známý především ze seriálu Malý pitaval z velkého města, přímo v náručí.

Haška v posledních letech života trápilo srdíčko a býval v nemocnici častěji než doma. Když ho v dubnu pustili na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden