Moje šťastná hvězda

Jen marně touží po muži a dětech

Je krásná a úspěšná. A přece jen jí něco schází – bezpodmínečná láska. Daniela Písařovicová (42) se vždy snažila působit dojmem, že je nad věcí a leckdo si myslel, že jí muž a děti v životě zkrátka nechybějí.


Moderátorka se ale nyní otevřeně rozpovídala, jak moc ji trápí fakt, že ve svých letech na ni doma nečeká manžel. „Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, když vedle mě nikdo není. Nebyla jsem s tím srovnaná. A lhala bych, kdybych řekla, že jsem,“ kápla božskou. 


Zamilovat se pro ni není žádná legrace


Na přízeň opačného pohlaví si přitom stěžovat nemůže. Jak ale Daniela sama říká, zamilovat se není automatická věc, a když mezi dvěma chybí chemie, nedá se s tím nic udělat, i kdyby měla na každém prstu třeba deset nápadníků. „Partner není houska na krámě, kdy si za ni třeba připlatíš a potom je vypečenější. Nebo v ní máš nějaké ingredience navíc,“ nechala se slyšet.


Stále věří, že ho jednou potká


Písařovicová je ale velká bojovnice, představy o rodinném životě se nevzdává. A snad i proto je prý odhodlaná slevit z některých nároků. Těšit ji může alespoň to, že na lásku není nikdy pozdě, a co se týče narození potomků, v dnešní době už je možné skoro cokoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden