Staré dobré časy

Jen odvážné ho mohly milovat

Staré dobré časy

Nejsem ten skvělý hoch jako ti, co hraju. Chtěl bych, ale nejde to.

V Hollywoodu mu říkali ladies´ man. To kvůli počtu afér s nejkrásnějšími americkými herečkami. A to přesto, že některé na něj mnohdy nevzpomínaly s láskou. Vztah s Henrym Fondou přežily jen ty nejsilnější.

Psychologové to připisovali jeho zážitkům z dětství. Jako jediný kluk mezi samými sestrami tenkrát neměl jednoduchý život. Ke všemu ještě rodiče vedli své děti přísně k víře.

Výsledek? „Když jsem dospíval, měl jsem panickou hrůzu z žen i z Boha,“ říkával. Podle psychologů se těm prvním za prožité příkoří mstil.

A nechceš zkusit divadlo?

Dlouho se nemohl usadit. O tom, že by se mohl věnovat po otci obchodu, nechtěl ani slyšet. Žurnalistiku nedostudoval. Jeho osud paradoxně zásadně ovlivnila

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden