Moje šťastná hvězda

Jen pár let po rozvodu si dopřáli druhou šanci

Moje šťastná hvězda

Brzy se ukázalo, že Ornest nebyl na manželství připravený. Často totiž přišly dny, kdy tak nějak zapomínal přijít domů.

Šarmantní Daniela Kolářová (74) má velice zajímavý životní příběh. S Jiřím Ornestem (†70), kterého tolik milovala, se totiž nejprve rozvedla, aby pak pochopila, že bez něj zkrátka nedokáže žít.

Málokterá z českých hereček se těší takové úctě jako Daniela Kolářová (74). O jejím talentu rozhodně nemůže být pochyb, však také ztvárnila desítky, možná i stovky krásných rolí, ať už na divadelních prknech, či před filmovou nebo televizní kamerou.

Vlastního otce poznala až v pěti letech

Daniela má navíc velice zajímavý životní příběh, už jen proto, že si muže svých snů vzala dokonce dvakrát. Ale to bychom předbíhali. Pojďme si nejprve povědět, jak se vlastně přihodilo, že se z půvabné mladé dívky stala jedna z našich nejlepších hereček.

Ačkoli se Kolářová narodila 21. září 1946 v Chebu, její dětství je spjaté především s Karlovými Vary, kde její maminka pracovala jako účetní v divadle. Rodiče se rozvedli, když byl malé Daniele pouhý rok, a tak svého vlastního otce poznala až v pěti letech. Spolu s ním

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden