Moje šťastná hvězda

Jennifer Aniston odmítá točit nové Přátele

Fanoušci se pokračování zřejmě nedočkají

Všichni fanoušci kultovního seriálu Přátelé pevně doufají v jeho pokračování. Jenže to má jeden háček. Nikdo z původních herců nechce o nových dílech ani slyšet. A to včetně největší hvězdy seriálu JENNIFER ANISTON (47), která si nedokáže natáčení nových dílů vůbec představit.

I když na dobu, kdy se seriál natáčel, vzpomíná jen v tom dobrém. Dnešní doba je na ni totiž příliš uspěchaná a technologická. „Upřímně řečeno, nevím, co bychom dělali. Myslím, že doba tenkrát byla trochu nostalgická.

Nechtějí ji vidět starou

Lidem se to možná líbí, přestože to skončilo před dvanácti nebo třinácti lety, protože na té době, kdy jsme všichni jen nekoukali do mobilních telefonů, něco bylo,“ vysvětluje Aniston.

Na dnešní době se jí nelíbí hlavně to, že existují sociální sítě a lidé místo toho, aby se věnovali jeden druhému, raději píší krátké zprávy a posílají si fotografie. A i Přátelé by museli za tu dobu projít obrovským vývojem a už by to nejspíš prý nebylo ono.

„Myslím, že nejlepší je představovat si, co hrdinové dělají nyní, než se na to koukat. Nikdo nás nechce vidět jako čtyřicátníky,“ míní. Milovníci seriálu si tak musejí nechat zajít chuť...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden