Moje šťastná hvězda

Jennifer Garner a Ben Affleck: Milují se, ale nemohou spolu žít

Užívá si cizí náruče

Setkali se při natáčení filmu a byla to láska na první pohled. JENNIFER GARNER (44) a BEN AFFLECK (44) se po mnoha neúspěšných pokusech vztah slepit nedávno rozhodli udělat za vším definitivní tečku.

Hvězda filmového trháku Armagedon a režisér oscarového Arga Ben Affleck je podle jeho slavné manželky Jennifer velmi komplikovaný člověk. První velká krize a odloučení u páru nastala po deseti letech manželství. Příčinou podle lidí blízkých páru byla Affleckova záliba v alkoholu a především pak v hazardních hrách. Těm se herec nevyhýbal ani na rodinných dovolených. Známá je například historka z Hard Rock v Las Vegas, kde herec za jediný večer dokázal prohrát téměř milion dolarů a Jennifer si s dětmi druhý den balila kufry. „Miluji ho, je to stále láska mého života a nelituji života s ním,“ prohlásila o Affleckovi herečka, ale vzápětí dodala, že s ním žít nemůže právě kvůli jeho složité povaze.

Spal s jejich chůvou

O tom by mohla vyprávět jedna z dlouholetých bývalých Affleckových partnerek, zpěvačka JENNIFER LOPEZ (47), která si s ním rovněž užila nejednu pernou chvilku. Affleckovi navíc nikdy nebyla cizí ani nevěra. V tomto směru se ho Garner ale vždy zastávala. A to i tehdy, když do médií prosákla jeho aférka s jejich chůvou. „Stalo se to v době, kdy jsme již byli odloučeni, nemělo to na náš vztah žádný vliv,“ bránila herečka svého muže a rozhodla se mu dát další šanci. Podle přátel hollywoodského páru na to Jennifer přistoupila jen kvůli jejich třem dětem, s nimiž má Affleck dobrý vztah. Brzy se ale ukázalo, že rozhodnutí slepit poslední střípky manželství nebylo příliš šťastné. Na každé společné fotce, kde spolu byli manželé zachyceni, vypadala Jennifer velmi ztrápeně a nešťastně. Když pak svět obletěly fotografie, na kterých herečka dokonce pláče a snaží se slzy skrývat pod tmavými slunečními brýlemi, zatímco vedle ní kráčí Affleck s kamenným výrazem ve tváři, bylo jasné, že lásce těch dvou už se nedá pomoci. Naposledy se spolu celá rodina ukázala koncem léta. Zatímco Jennifer se od té doby stáhla, Affleck se nedávno po ulicích Beverly Hills procházel s neznámou blondýnkou. A přestože se herec držel zpátky a na tváři měl opět kamenný výraz, blondýnka se pokusila o několik letmých dotyků a dala jasně najevo, že s hercem tvoří pár. Co na to jeho stále ještě zákonitá manželka? To zatím nikdo neví.

Právě kvůli dětem se snažila Jennifer ve svazku vytrvat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden