Moje šťastná hvězda

Jennifer Lopez: Zavařila bývalému u ženy a teď mlží!

Zničila mu vztah?

Co takový polibek může způsobit, zjistila JENNIFER LOPEZ (47) až po společném vystoupení se svým bývalým manželem MARCEM ANTHONYM (48) na Latin Grammy v Las Vegas.
Lopez a Anthony, kteří tvořili manželský pár deset let a mají spolu osmiletá dvojčata EMME a MAXE, si na největší latinské hudební události roku střihli společný duet. I po letech odloučení bylo znát, že temperamentní zpěvačka a král salsy v muzice stále platí za sehranou dvojku, která dokáže publikum pěkně rozpálit. Nadšený dav fanoušků dokonce skandoval, aby si pár na konci svého pěveckého vystoupení dal pusu. Ta nakonec skutečně přišla. Iniciovala ji sama Jennifer a nutno uznat, že polibek byl pěkně vášnivý, jak se také na latinskou krásku sluší. Tím sice do jisté míry uspokojila dav dychtivých fanoušků, zato Marcově současné manželce SHANNON DE LIMĚ (28), do smíchu určitě nebylo. Dva dny po této události se totiž podle nejčerstvějších zpráv De Lima s Anthonym po dvou letech manželství rozešli. Otázka, kterou si proto nyní všichni pokládají, je, zda za krachem Marcova svazku nestojí právě Jennifer.

Nové lásky je zklamaly
Lopez a Anthony si totiž i po rozchodu v roce 2011 zůstali velmi blízcí. Oficiálně se rozvedli až o tři roky později, ale kvůli svým dětem spolu nadále byli v častém kontaktu. To asi vždy nevonělo jejich partnerům. Zatímco Jennifer se bláznivě zaláskovala do mladého tanečníka CASPERA SMARTA (29), Marc se stihl pět měsíců po rozvodu oženit právě s půvabnou modelkou. Ani v jednom případě se ale nezdálo, že by jejich nové vztahy byly zcela harmonické. Anthony s De Limou prožili větší krizi už před manželstvím, kdy se na chvíli rozešli. Shannon prý byla velmi majetnická a žárlivá. A to hlavně v případě exmanželky Jennifer. Ta pro změnu před časem nachytala svého zajíčka Caspera při nevěře s transsexuály. Tento bizardní úlet mu sice po pár týdnech trucování odpustila, ale přesto se prý cítila ponížená. Nakonec se tedy rozhodla dát Casperovi po pětiletém vztahu vale. Jak ale slavní exmanželé nyní vysvětlují onen vášnivý polibek, který už i na internetu viděli miliony diváků? „Cítili jsme se pod tlakem,“ odůvodnil Marc moment, kdy publikum skandovalo „beso“ (pusu). Mnozí to ale vidí jinak. Věří, že bývalí slavní manželé k sobě stále chovají něžné city a dali to prostě najevo. Vrátí se nakonec k sobě?

Shannon De Lima.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden