Moje sladké tajemství

Jenom ho využívá?

Vedle hokejisty Jaromíra Jágra (49) se objevují hlavně ambiciózní ženy, které z jeho popularity vždycky vytěží něco pro sebe. Je taková i Dominika Branišová (27)?

Současná partnerka Jaromíra Jágra (49) Dominika Branišová (27) se snaží působit jako holka do nepohody, kterou zajímá jen blaho jejího partnera. Chvíli poté, co se dali dohromady, stáhla se ze sociálních sítí, údajně aby měli s Jágrem soukromí.

Po roce vztahu však vystrkuje růžky. Dominika je teď hodně žádaná modelka, fotí jednu kampaň za druhou a kdoví, jestli by tolik práce měla i bez slavného partnera. Už Jaromírova bývalá přítelkyně Veronika Kopřivová (30) si uměla spočítat, že jí z náhlé popularity může něco kápnout.

Začala provozovat e-shop s oblečením, a když pochopila, že s ní Jágr nezaloží rodinu, rozešli se. Další Jágrova ex Inna Puhajková (35) se zase z modelky proměnila na odbornici na sport a moderuje sportovní noviny. Dominika ani nenaznačuje, že by chtěla s Jágrem rodinu. Nechce ho vyplašit, nebo to s ním nemyslí vážně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden