Moje sladké tajemství

Ještě si dost neužila?

Vždycky hrála hodné holky, ve skutečnosti je to pěkná pokušitelka. Hvězda seriálu Co ste hasiči, Jana Bernášková (40) je už 11 let vdaná za scenáristu Rudolfa Merknera (49).

Porodila mu syna Theodora (8) a on jí zase zajistí roli v projektech, na kterých pracuje. Je tak pod manželovou kontrolou víc, než by chtěla. Manžel na ni žárlí a má asi proč.

Manžela sbalila v době, kdy byl ještě zadaný s někým jiným.

Má totiž na paměti, jak ho před lety Bernášková začala balit přes zprávy na Facebooku, a to byl tehdy dokonce zadaný. Jana ráda provokuje a netají se tím, že by se ještě ráda ukazovala v nahých scénách.

Pokud však bude hrát jen v tom, co napíše její manžel, asi se jich nedočká. „Žárlivost je u nás velké téma, nesnáším ji,“ stěžuje si herečka, která se realizuje i jako spisovatelka lechtivých románů pro ženy.

O sexu také ráda mluví, až to by to mohlo vypadat, že touží po nějakém dobrodružství. Nedávno se v talkshow rozpovídala o svém sexuálním životě a Merkner, který seděl hned vedle ní, se nestačil divit, co jeho milá vypouští z pusy. Bernášková je zkrátka neřízená střela, před kterou by se mužští kolegové asi měli mít na pozoru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden